60 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ .jpg

MUSKITA

Η MUSKITA Aluminium Industries ιδρύθηκε το 1958 και γιορτάζει φέτος 60 χρόνια δυναμικής παρουσίας και ηγεσίας στην αγορά του αλουμινίου. Η Κυπριακή βιομηχανία MUSKITA ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την παραγωγή προφίλ και συστημάτων αλουμινίου, προσφέροντας λύσεις για όλες τις αρχιτεκτονικές κατασκευές ακόμη και για τις πιο εξατομικευμένες απαιτήσεις.

Ίδρυση

Ίδρυση

Ειδικεύεται στο Σχεδιασμό και την Παραγωγή Προφίλ και Συστημάτων Αλουμινίου

Ειδικεύεται στο Σχεδιασμό και την Παραγωγή Προφίλ και Συστημάτων Αλουμινίου

22,000 Τόνοι Παραγωγικής Δυναμικότητας Ετησίως

22,000 Τόνοι Παραγωγικής Δυναμικότητας Ετησίως

Εξάγει σε Πάνω από 25 Χώρες

Εξάγει σε Πάνω από 25 Χώρες

Πάνω από 1000 Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας και Βιομηχανικά Σχέδια

Πάνω από 1000 Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας και Βιομηχανικά Σχέδια

Μια από τις Λίγες, Πλήρως Καθετοποιημένες Διελάσεις Αλουμινίου Παγκοσμίως       

Μια από τις Λίγες, Πλήρως Καθετοποιημένες Διελάσεις Αλουμινίου Παγκοσμίως

 

 

MUSKITA_certificates2.jpg

Στην Αιχμή της Τεχνολογίας

Η MUSKITA είναι μια από τις πιο τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις στον κλάδο της παγκοσμίως. Όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από τον σχεδιασμό, την παραγωγή και το φινίρισμα ολοκληρώνονται στον ίδιο εργοστασιακό χώρο, εξασφαλίζοντας γρήγορη παράδοση, μέγιστη ευελιξία και άριστη ποιότητα - από τις πρώτες ύλες μέχρι το τελικό προϊόν.

Τα προϊόντα MUSKITA χρησιμοποιούνται σαν πρώτες ύλες σε πολλούς τομείς της μεταποίησης, από την οικοδομική βιομηχανία μέχρι την βιομηχανία αυτοκινήτων και αεροσκαφών.  Έχοντας ανέκαθεν εξαγωγικό προσανατολισμό, η MUSKITA εξάγει σε περισσότερες από 25 χώρες, με εκτεταμένο δίκτυο εξαγωγών που επεκτείνεται από την Βόρεια Ευρώπη μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό.

 

Ποιότητα και Πιστοποιήσεις

Τα συστήματα MUSKITA σχεδιάζονται με τους υψηλότερους συντελεστές εξοικονόμησης ενέργειας, ηχομόνωσης, υδατοστεγανότητας,  αεροδιαπερατότητας, και ανταποκρίνονται στις πιο αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας. Με προσήλωση στην ποιότητα, τα συστήματα ΜUSKITA είναι πιστοποιημένα από ανεξάρτητους, διεθνώς αναγνωρισμένους οργανισμούς και υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Είμαστε στη Διάθεσή Σας

Με την προσεγμένη εξυπηρέτηση από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και την πιστή εφαρμογή όλων των ελέγχων ποιότητας, η ΜUSKITA έχει θέσει τον πήχη ψηλά προσφέροντας προϊόντα που ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Επισκεφθείτε τους εκθεσιακούς μας χώρους σε όλες τις πόλεις της Κύπρου και δείτε από κοντά όλα μας τα προϊόντα. Οι άνθρωποι μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα αλουμινίου που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι μηχανικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης με χαρά θα σας προτείνουν λύσεις για τις σχεδιαστικές ή/και τις τεχνικές σας ανάγκες. Με την τεχνική τους κατάρτιση και την μακροετή εμπειρία τους, είναι στη διάθεσή σας για να προσφέρουν τις πολύτιμες συμβουλές τους αλλά και με σχεδιαστικές λεπτομέρειες να βοηθήσουν έτσι ώστε να έχετε τα καλύτερα κουφώματα της αγοράς.

Επιλέγοντας αλουμίνια MUSKITA, έχετε πρόσβαση στη συνεχή εξυπηρέτηση  πελατών ακόμα και μετά την εγκατάσταση τους.

customer service.jpg